5 divertides paròdies musicals de Mr Bean

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on linkedin
Share on whatsapp
Portada fons blau intens amb imatge de Rotwan Atkinson Mr Bean i títol

Continguts

Rotwan Atkinson en el paper de Mr Bean

Potser si li preguntem a algú qui és Rotwan Sebastian Atkinson es quedarà en blanc. Però segur que tothom coneix a Mr Bean, el personatge que ha quedat més identificat amb aquest actor, humorista i guionista anglès que el gener del 2018 farà 63 anys.

Qui no ha vist ja alguns o molts episodis de les sèries televisives que ell va protagonitzar L’escurçó negre (1983-89) o Mr. Bean (1990-1995)? Qui no haurà vist una de les seves últimes pel·lícules com Les vacances de Mr. Bean (2007) o Johnny English Retuns (2011), només per indicar alguns dels seus treballs?

Actualment Rowan Atkinson —i després de dues dècades d’absència— ha tornat a la televisió britànica per caracteritzar el personatge de l’inspector Maigret, en una adaptació de les novel·les policíaques de Simenon.

Rowan Atkinson

Jack- “Rowan Atkinson/Mr Bean”- CC BY-NO –  Enllaç

Mr Bean i la música

Compartim amb vosaltres una llista de reproducció que hem creat per tal que gaudeixis dels vídeos protagonitzats per Rotwan Atkinson. S’inspiren en músics de diferents estils.

No estem davant un músic que a més fa humor sigui individualment o en grup a l’estil de Victor Borge, “Pagagnini”, “Brass Boston”… Ell és un actor que puntualment ha fet espectacles basats en música. Això malgrat que el veurem en un dels vídeos cantant com a baríton “Robert Barrington” l’Himne a l’alegria de Beethoven.

És ben coneguda la seva participació en la cerimònia d’obertura dels Jocs Olímpics de Londres 2012 acompanyat de l’Orquestra Simfònica de Londres dirigida per Simon Rattle. Aquí va interpretar a la seva manera la banda sonora de “Carros de foc” (Vangelis). Altres actuacions de mímica es remunten al 1976 quan Atkinson estava a la Universitat d’Oxford. Aleshores ja tenia ganes de fer teatre malgrat la seva timidesa.

Va ser en aquest context universitari que va entrar a una revista teatral  ideada per Richard Curtis i va començar a actuar en els seus primers espectacles. Va fer interpretacions d’El rei benigne, El rei benigne amb un defecte, El rei benigne amb dos defectes físics… A part d’això, va representar en mímica un pianista que interpretava la sonata Patètica de Beethoven, un altre que tocava la guitarra en estil heavy metal i un altre en què tocava la bateria.

.

Ms Bean participant en la cerimònia d'inauguració dels Jocs Olímpics de Londres, 2010

Captura pantalla “Mr. Bean Live Performance at the London 2012 Olympic Games”, 2012 Enllaç

Selecció de paròdies musicals de Mr Bean

Mr Bean als Jocs Olímpics de Londres el 2012

Mr Bean dirigeix una orquestra per Nadal

Mr Bean se'n surt pels pèls amb l'himne a l'Alegria de la 9ª de Beethoven

Mr Bean pianista en somnis!

Mr Bean tocant una bateria invisible

Fonts consultades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *